![]() |
Twitter da bizi Takip edin, Soru Sorun, Paylasin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kansertakip ![]() Yönetici ![]() Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2014 Saat 15:14 |
Paylasim ve sorulariniz için :
Twitter @kansertakip twitter kansertakip Düzenleyen kansertakip - 25.Nisan.2014 Saat 18:11 |
|
![]() |
|
ayşenur ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
benim yengem mide kanserie yakalanmış ve yeni haberimiz oldu hiç durmadan aglıyor kendisi için neyapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz kendisini çok üzüyo
|
|
![]() |
|
esbeyado ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2018 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Dr. Ziya Özel'e ulaşamaz mıyız? Gerçekten çok acil bir şekilde 18 yaşında ki bir genç kızın tedavisi için onunla görüşmemiz gerekiyor.. yönlendirme yapabilicek birisi var mı?
|
|
![]() |
|
nerium ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20.Ocak.2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
İyi günler. Ziya bey Amerika da yaşıyor. Ulaşmanız mümkün değil. Bildiğim kadarıyla size yardımcı olurum dilerseniz. Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
asrin34 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18.Mart.2018 Konum: ANTALYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun kanserin tedavisi 100%78 ve ilacıda basit ameliyat olmadan kein cözümü bulduk ören mek isteyen kardeşlerim bana ulaşabilir yahudi bir doktor sayesinde kanıtlarımda var ufacık çocuklarda bile uyguluyorlar israilde ben bir dostum sayesinde tanıştım bu doktorla ELHAMDÜRİLLAH MÜSLÜMANIM aklında şüpesi olan insanlar için bu sözüm amacım yardım etmek 34asrin@gmail.com adresinden ulaşa bilir herkez
|
|
![]() |
|
truest ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15.Temmuz.2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Ulaşamazsınız. NO veya zakkum ekstresi her zaman işe yaramaz. Kalp üzerine kardiyotoksik etkileri vardır.
|
|
![]() |
|
Kandem ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03.Agustos.2018 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Hanfendi beni ararsanız yardımcı olurum beni arayabilirsiniz 05073659051
|
|
![]() |
|
canergkts ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12.Ekim.2018 Konum: Hakkari Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
Merveyilll ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12.Ekim.2019 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar benim annemde mide kanseri. Yengeniz iyileşti mi durumu ne
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |