![]() |
ölüm korkusu sardi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ali001ali ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05.Ekim.2011 Konum: harita tek. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
tabiki Allah çok büyük ama ne yaparsan yap kaderinde ne varsa onu yasarsin! biraz ümitsiz gibi kati konusuoyrum ama gerçekler böyle. cogu doktora gittik onunda söyleyecekleri digerleri gibi aynidir, yapilmasi gerekenler yapiliyor gerisi Allah'in takdirine kalmis dua etmekten baska yapacak bisey yok. Allah cümle hastalarimiza sifa verir insallah...
|
|
![]() |
|
borabülent ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17.Agustos.2013 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
nirgül kardes ölüm korkusu sarmasin.allahtan geldik allaha dönecegiz er veya geç.ama dün memleketim adanada tatildeydim yeni birseyle tanistim.ve doktorlarin bunu geri götürün umut yok tedavi yapamayiz dedigi hasta 3ay içinde iyilesti.ve bi kisiye daha sahit oldum.yani kanseri 3 ay içinde yenebilirsiniz.hemde her türlü kanseri yenebilirsiniz.6 ay önce dayimin oglu anlatmistida inanmamistim.simdi ayni ilaci arkadasimin annesi kanser onda deniyecegim insallah.tabi kabul ederlerse bakalim 2 3 ay içinde ne olacak.bence garanti iyilesir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |