![]() |
Dondurulmus Gidalar ve Fast Foof |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sadet Kayacik ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17.Ekim.2008 Saat 15:33 |
Merhabalar
Ben bir diyetisyen olarak sizlere en büyük tavsiyem dondurulmus gidalardan ve fast food tarzi beslenme aliskanliklarindan uzak durmanizi tavsiye ediyorum. Her meyve ve sebzeyi mevsiminde tüketmek gerekiyor. Çünkü mevsiminde olmayan besinler genelde yardimci üretim teknikelri ile gelistiriliyor ve bu dogal degil.
Saglik günler
|
|
![]() |
|
ELaa ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
merabalar bana dondurulmus gidalarla ilgili bilgi gerekli yardimciolabilecek biri varmi?? evde gida dondurmasi nasil yapillir ve benzeri gibi... |
|
![]() |
|
fatma ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
slm
Dondurulmus gidalar derken yazin alip evde hazirlayip derin dondurucuya attigimiz gidalar da dahil mi buna?
|
|
![]() |
|
olive79 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12.Subat.2009 Konum: Hasta Yakini Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Tabi ki hayir, mevsiminde tüketilen sebzeleri meyveleri tabiki derin dondurucuda muhafaza edebiliriz ve gönül rahatligiyla tüketebiliriz. Yukarida anlatilmak istenen süper marketlerde serin dondurucuda satilan ürünler, hazir köfteler v.s Ismi cismi belli olmayan çig olarak tüketilen sarküteri ürünleri ... Konserve ürünler ve fast food Saglikli günler,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |