![]() |
KANSERDEN KURTULAN YOKMUUU. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 232425 |
Yazar | |
ayesdi ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba hayırlı günler benimde kardeşim 4 yaşında ve nöroblastom kanserine yakalandı:( rica etsem bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilir mi?
|
|
![]() |
|
Kanserlemucadele ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12.Aralik.2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar biz 2 liseli aynı zamanda bilimsanat öğrencisiyiz, günümüzün en yaygın hastalığı denebilecek kanser ve buna yönelik alternatif tıp yöntemlerine dayalı Adana geneli bir anket uyguluyoruz,kanser hastalarına veya atlatan kişilere ulaşma ve anketlerin sayıca artışı açısından buradan paylaşıyorum,görenlerin gmailime mesaj atmasını arz ederim,teşekkürler 😊 (niloss860@gmail.com)
|
|
![]() |
|
Seedsea ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26.Aralik.2017 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar. Bir arkadaşım akciğer kanseri olmuştu. Tarçın Elması (Graviola) yı duymuştum. Enzimler sayesinde kanser hücrelerini yok edip bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye. Bu sayede Yurtdışı dan ilk defa getiren biz olduk bunu. İsteyen olursa temin ediyoruz. Ulaşmak isteyenler için numaramız 0532 735 63 33
Yukarı Dön Yanıt Yaz Yanıt Yaz |
|
![]() |
|
alcasar ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Şimdi buradaki kurtulan arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun diyorum. İkinci noktada ise doktor camiasına eleştirim olacak. Hastayı kabul ettikten sonra nedense soğuk, soru cevaplamaktan kaçar tiplere dönüyorlar bir anda. Annemin doktoruna bir ilacı kullanıp kullanamayacağını sormak için gittiğimde benimle ters konuştu. Bende annem ölür yada kalır istediğimiz sadece karşımızda bir muatab bulmak dedim sonra doktora çıkdım odasından. Öyle bir doktorumuz var ki sağolsun sormasak ne kaçıncı evre olduğumuzu diyo ne de başka bi bilgi veriyo.
|
|
![]() |
|
şerif Erdikici ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03.Haziran.2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelilke saygılarımı sunuyorum.
Ben Manisa'da ikamet etmekteyim. Hemoepati alanında çalışmalar yapan değerli bir arkadaşımızın bulduğu kanserle mücadelede başarılı sonuçlar aldığımız ürünümüzle ilgili sizinle irtibata geçmiş bulunuyorum. Efendim, ürünümüz yaklaşık 10 yıldır klinik araştırmalara konu olmuş, gerek Çapa gerekse Selçuk Üniversitesi Nanoteknoloji bölümlerinde bilimsel incelemelere tabi tutulmuş, TÜBİTAK tarafından 4 bin sayfa raporla araştırması yapılmış bir üründür. Not: Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir prof arkadaşımız ürünle ilgili olarak fareler üzerinde çalışmalar yapmış ve altı gönüllü hasta üzerinde ürünün klinik çalışmasını uygulamış, beşinde başarılı olduğu ifade edilmektedir. ayrıca Kanser Araştırma Vakfı'ndan Dr. Ender Günay'dan da konuyla ilgili bilgi alınabilir. Amacımız hücre yenilenmesini sağlayan ürünümüzü ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktır. İlginiz için teşekkür eder, saygılar sunarım. |
|
![]() |
|
truest ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15.Temmuz.2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Homopati bir okyanustur. Dr. Ender Günay demişsiniz. Kanser araştırma vakfına kayıtlı böyle bir doktor yok. Klinik ve laboratuvar deneylerine ait literatür bilgiyi gösterir misiniz?
|
|
![]() |
|
truest ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15.Temmuz.2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Hasta veya hastası olan herkese acil şifalar diliyorum. Burada dikkatimi çeken bir şey oldu. Ne olduğu belirsiz, literatür çalışmalara dayanmayan alternatif tedavi sunuyorum diyenlerin ticari uğrak yeri olmuş. Aralarında işe yarayanlar olabilir. Ancak bu süreçte asla tıbbı tedavi süreçlerini aksaklığa uğratmayın. Çözümler olabiliyor mu? Elbette olabiliyor. Ama siz siz olun, alternatif tedavilerde literatür bilgisi bulamadığınız konulara çok dikkatli yaklaşın.
|
|
![]() |
|
canergkts ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12.Ekim.2018 Konum: Hakkari Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Var arkadaşlar tonla örneği var. Benim gördüklerim genel olarak hastanede tedavi almıyor. Doğal yollar ile kendileri iyileşiyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 232425 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |