![]() |
yumurtalik kanseri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
irmak ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2012 Konum: kanser Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18.Eylül.2012 Saat 15:45 |
benim annemde yumurtalik kanseri ameliyat olali 1 sene oldu doktorlar ameliyatin iyi geçtini ama tümörlerin baya yayilmis oldunu hastayi bu hastalik tan kaybetcez dedi dünyamiz basimiza yikildi patoloji evre 3 c çikti 6 kur kemoterapi aldi sonra 3 aylik konturollere gitti temiz çikti ama en son gittiginde gene tümör görülmüs bizde bidaha çikmadi diye çok seviniyorduk hastalik geri geldi benim sormak istedigim acaba bu yumurtalik kanseri 2ci kez tekrarlayipta sonra bidaha olmayanlar varmidir yada uzun zaman sonra tekrarlayan hastalar varmidir bu 1 kere tekrarladi diye hep tekrarlicakmi bilgisi olan ve yumurtalik kanserinden kurtulmus hastalari olan varmi acaba yazarsaniz sevinirim birde bu hastaliga sifa getiren bitki veya gida takviyesi varmidir isi tedavi etkilidir diyorlar dogrumu acaba allah tüm hastalara sifa versin
|
|
![]() |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Selam Kardesim Önce Hastamiza büyük gecmis olsun.Allah sifalar versin,san özelden Mesaj attim lütfen oku ve beni ara,
Saygilar Düzenleyen kain - 20.Eylül.2012 Saat 02:06 |
|
![]() |
|
borabülent ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17.Agustos.2013 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
kardes ölüm korkusu sarmasin.allahtan geldik allaha dönecegiz er veya geç.ama dün memleketim adanada tatildeydim yeni birseyle tanistim.ve doktorlarin bunu geri götürün umut yok tedavi yapamayiz dedigi hasta 3ay içinde iyilesti.ve bi kisiye daha sahit oldum.yani kanseri 3 ay içinde yenebilirsiniz.hemde her türlü kanseri yenebilirsiniz.6 ay önce dayimin oglu anlatmistida inanmamistim.simdi ayni ilaci arkadasimin annesi kanser onda deniyecegim insallah.tabi kabul ederlerse bakalim 2 3 ay içinde ne olacak.bence garanti iyilesir.05339530485.tekrar allah herkese sifa versin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |